12/12/10

Ελλειμμα...

Καλη σας ημερα αδελφια μου Αεκτσηδες μετα απο αρκετο καιρο επεστρεψα και παλι σε αυτην την κιτρινομαυρη φωλια....Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε λοιπον απο σημερα και παλι με θεματα που αφορουν την αγαπημενη μας ομαδα..
Διαβασα λοιπον σημερα οτι το ελλειμμα της ΑΕΚ  ειναι αυτη την χρονια περιπου 40 εκατομμυρια ευρω μονο για την χρονια του 2010..δυστυχως  η οικονομικη αιμοραγια και η οικονομικη αδιαφανεια καλα κρατει στην ομαδα..Ακομη περιμενουμε το αποτελεσμα του οικονομικου ελεγχου που εγινε..τελος παντων τα οικονομικα ηταν και ειναι ενα παγιωμενο προβλημα της ΑΕΚ..ακομη και σε περιοδους οικονομικης αναπτυξης.Στα αγωνιστικα τωρα η ομαδα μας φετος δειχνει μια αγωνιστικη ασταθεια..παιζει μπαλα και κερδιζει δυσκολα ματσ οπως ειναι τα ντερμπυ..τα παει καλα σχετικα στην Ευρωπη.αλλα με τις λεγομενες μικρες ομαδες παρουσιαζει το κακο της προσωπο..Η ΑΕΚ εφετος δεν εχει κερδισει επαρχιακη ομαδα εκτος εδρας..
Θελουμε μεταφραφες και κυριως θελουμε ενα γηπεδο μια εδρα οπου κακα τα ψεματα ενα δικο σου καθαρα ποδοσφαιρικο γηπεδο σου ανεβαζει την ψυχολογια..
Αυτα για σημερα καλη σας ημερα και μην ξεχναμε ολοι σημερα γηπεδο η ωρα ειναιι μια χαρα 5.15 η ημερα φαινεται καλη ..καναπεδες τελος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου