26/3/10

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ειναι επιτακτικη αναγκη να γυρισει η Α.Ε.Κ στο σπιτι της..εχουν περασει χρονια απο τοτε που ο ναος γκρεμιστηκε ετσιθελικα γιατι καποιοι ετσι γουσταραν...
Φυσικα την ευθυνη γι'αυτο την εχουν οι τοτε διοικουντες με πρωτοστατη τον Γρανιτσα,αλλα και οι επομενες διοικησεις που δεν εκαναν τιποτα για να χτιστει εκει και παλι ενα νεο μοντερνο γηπεδο ανταξιο της ιστοριας της Α.Ε.Κ...εστω και χωρις εμπορικες χρησεις.
Σημερα εκει οπου αλλοτε φανταζε το γηπεδο της Α.Ε.Κ ..εκει οπου η ομαδα μας εφραψε ιστορια  νικωντας μεγαλα ευρωπαικα ονοματα....εκει οπου καθε αντιπαλος εχανε απο τ'απδυτηρια...εκει οπου η κατευθυνομενη παντα διαιτησια εις βαρος της Α.Ε.Κ  σκεφτοταν πολυ να κανει το "ανθρωπινο λαθος"..σημερα εκει μεσα στα μπαζα και στα χαλασματα εξακολουθει να χτυπα η καρδια της Α.Ε.Κ..
εκει εξακολουθουν  να  φωλιαζουν τα ονειρα και οι ελπιδες του καθε γνησιου Αεκτζη πως ο δικεφαλος αετος θα φτερουγισει και παλι στην φωλια του.
Θα πρεπει οι νυν αλλα και οι επομενοι διοικουντες της Α.Ε.Κ να καταλαβουν οτι μεγαλη ομαδα γινεσαι οταν εχεις δικο σου γηπεδο,δεν αρκουν οι καλες μεταγραφες..ενας καλος προπονητης...οι διασυνδεσεις...η ομαδα μας για να αποκτησει και παλι την χαμενη της αιγλη χρειαζεται χρειαζεται το δικο της σπιτι και οχι οπουδηποτε παρα μονον στην Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
Ο χωρος υπαρχει..λειπει δυστυχως ο σχεδιασμος και η διαθεση..αλλα θα πρεπει να ξερουν ολοι οσοι εμπλεκονται σε αυτην την ιστορια οτι ο λαος της Α.Ε.Κ δεν εχει πει ακομη την τελευταια του λεξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου